Da er det klart for min favoritt finnebiff oppskrift.
Det du trenger er :
800 gr reinskav,
10 stk champing-sopper
2pk matfløte
halv pk creme fraiche
en liten løk
3 ringer annanas i biter
8 skiver brunost
halv buljong terning
Å husk, Salt og Pepper etter smak!
Stek soppen godt på panne med smør, salt og pepper. Tilsett hakket løk.
Og ha dette i en stor kasserolle.
Stek så reinskavet. Det må du steke i flere omganger. Ha på salt og pepper.
Når det er ferdig stekt har du det ilag med soppen i kasserollen.
Ha litt vann i pannen med en halv buljong terning å kok den ut.
Tilsett sjyen i kasserollen.
Så tilsettes fløten, creme fraiche, annanasen, brunosten og litt mere salt.
La alt koke godt opp og la sausen tykne.
Mens det kokes, setter du risen eller poteter på kok.
Serveres med de grønnsakene du liker og ikke glem tyttebær!
Slik liker jeg å spise den
1 kommentar:
Mmmm så veldig godt ut :)
Legg inn en kommentar