-en blogg om hverdagslige ting som opptar en kone, mamma, kjæreste,datter, søster, kollega og venninne-
onsdag 9. mars 2011

Er det onsdag alt??

Ny uke er jo snart over før den har begynt. Det har vært stille fra meg en uke nå, men er tilbake med futt og fart idag. juhu!!

Mandagen startet med 25min trening på Friskhuset og fortsatte med nydelig aroma-massasje og hudpleie på Hudpleie linja  i Mosjøen.
Det var deilig, selv om jeg fant ut at jeg tok meg vann over hodet ved å trene og bli massert. Det var hardt for kroppen. (men nu har e prøvd og lært) 

På mandager er det slik at elever  ved hudpleie linja har praksis dag. Da tar di imot kunder, å utfører forskjellige behandlinger under veiledning av dyktige lærere. Jeg føler meg alltid godt tatt imot,å det ble jeg også på mandag av Marita, hun masserte meg godt og var også dyktig under hudpleien. Hun Anbefales!!

Ser det ikke deilig ut?? Det var det! Klassen har egen nettside, å der får du se hvilke behandlinger de kan utføre.

Tirsdag var en sånn down dag..men jeg kom meg igjennom, å den avslutta med en hærlig venninne skravlingskveld. Lovely jenter, Hanne og Julie , dere to altså :-)
 Må bare anbefale middagen, kyllingfilet fylt med fetaost og hvitløkspepper, å surret bacon rundt. Serveres med ris og en liten salat. Det va deilig og enkelt. 200 grader i 30 min i ovnen så er kyllingen klar til å spises. Prøv det! er du ikke glad i feta, prøv brie.

Signe måtte til doktoren på søndag, vært litt småsjuk ei stund. Der fikk hun påvist luftveisinfeksjon og urinveisinfeksjon, da vi hadde forklart at luft veis infeksjon var en forkjølelse, og doktoren sa at hun hadde urinveisinfeksjon også, så sa ho,e dæ sånn at lilleluro e forkjøla og må host å sånt?? Hahaha, ho Signe er no artig altså! Fortsatt ikke fylt fem, så vi har noe å se frem til hvordan ting blir altså. Hehehe..
Ha en deilig onsdag folkens, det skal jeg ha!

muss muss fra ho Bjørg

2 kommentarer:

Mette sa...

He he, mon tro om hun er litt lik mamman sin??
BIG i Mosjøen hadde jo også SÅ mye fint! Fikk nesten ikke plass i kofferten etter vinterferien, kunne nesten kjøpt med meg hele butikken ;)

Bjørgs-skravleri sa...

Tjo tja Mette, hun er vel det altså...hehe...

Ja håper dere hadde en super vinterferie, og at dere kom dere hjem når dere skulle....

Så bra at du fikk shoppet litt på BIG, er alltid noe fint å shoppe :-) ha en deilig onsdag!

klem Bjørg